Torvet i Silkeborg

Torvet er det naturlige omdrejningspunkt for livet i bymidten i Silkeborg. Med investeringen i et helt nyt torv og nye P-faciliteter under torvet bliver der skabt gode forudsætninger for endnu mere liv og handel i byen.

sommerliv paa Torvet

Torvet i Silkeborg er bymidtens naturlige omdrejningspunkt. Her er der hyggelige steder, hvor vi kan spise en is, torvehandel og plads til alle vores kulturelle aktiviteter og festivaler.

Silkeborg Kommune ønsker endnu mere liv i byen. Derfor er der investereret i nye parkeringsfaciliteter under Torvet og etablering af et nyt Jorn-inspireret torv oven på P-kælderen.

Ved at flytte parkering under jorden på Torvet kan vi samtidig udvikle de attraktive områder, hvor der i dag er parkeret biler. Flere specialbutikker, flere boliger og flere oplevelser skal få pulsen op i bymidten, så vi kan tiltrække endnu flere beboere, gæster og handlende. Parkeringspladserne i Bios Gård, Mejerigården og mellem Søgade og søen er nogle af de arealer, der kan udvikles til spændende områder med nye handelsmiljøer, boliger og grønne områder.

Parkeringskælderen under Torvet åbner 6. marts 2017 og selve Torvet er færdig medio juni 2017.

Læs mere om vores nye torv.