Erhvervskorridoren i Silkeborg

Synlighed og tilgængelighed er nøgleord for erhvervskorridoren. Virksomhederne kan få facade få meter fra motorvejen. Det skaber god synlighed overfor de 30.000 potentielle kunder der kører forbi hver dag.

Silkeborgmotorvejen - Visualisering af Erhvervskorridoren

I Erhvervskorridoren får virksomheder en unik mulighed for at få deres facade få meter fra motorvejen. Det giver en unik og fantastisk synlighed overfor de 30.000 potentielle kunder, der kører forbi hver dag.

Erhvervskorridoren er et stort område der kan rumme mange forskellige former for erhverv. De mest motorvejsnære arealer er fx egnet til kontordomiciler og "company-houses", hvor virksomheder kan leje sig ind og deles om en række fælles faciliteter. I andre dele af erhvervskorridoren er der mulighed for mindre produktion, lager og fx bilsalg.

Se lejemål på første parket ved Silkeborgmotorvejen.

Jyske Banks byggeri til Bankdata og et nyt stadion er de første markante byggerier i Erhvervskorridoren. Første "campanyhouse" i Erhvervspark Silkeborg er ligeledes under opførelse.

Erhvervsområdet er unikt i Danmark. Erhvervskorridoren er placeret midt i Silkeborg og centralt i Østjylland med kort køreafstand til Aarhus, Herning, Horsens og Viborg.

Medarbejdere kommer let til Erhvervskorridoren

Man siger ofte at medarbejderne er en virksomheds vigtigste ressource. For medarbejdere i virksomheder i Erhvervskorridoren ved Silkeborgmotorvejen er det let at komme frem. Både hvis man kører i egen bil, og hvis man er med kollektiv transport.

Det nye erhvervsområde har hele 2 til- og frakørselsanlæg indenfor 2 km til Silkeborgmotorvejen. Mod øst kan man køre fra og på mod Aarhus, og mod vest er der til- og frakørselsmuligheder ved Høje Kejlstrup.

Derudover er den kollektive trafikbetjening af området helt i top. Der er busbetjening af erhvervsområdet både på Nørreskov Bakke og Kejlstrupvej. Der er ca. 1,2 km mellem disse veje så nærmeste stoppested for medarbejdere i erhvervsområdet er altid indenfor 600 meter.

Læs mere om hvor let medarbejdere kommer til Erhvervskorridoren

Læs mere om Jyske Banks byggeri til Bank Data

Læs mere om Erhvervspark Silkeborg

Læs mere om nyt stadion ved motorvejen