Facade betyder alt

Den 11. september 2016 åbnede det sidste stykke af Silkeborgmotorvej. Det giver bl.a. virksomheder mulighed for at få en god placering i erhvervskorridoren med facade få meter fra motorvejen.

Visualisering erhvervskorridoren
Cirka 30.000 biler kører hver dag forbi det motorvejsnære erhvervsområde mellem Nørreskov Bakke og Kastaniehøjvej, og det vil få stor betydning for den enkelte virksomhed.

I Vejle har der gennem flere år været tradition for at placere virksomheder tæt ved motorvejen. En af dem er bilforretningen Starmark. Her er man ikke i tvivl om, at facaden ud mod motorvejen og de mange biler, der kører forbi, har gjort virksomheden kendt.

- I forbindelse med arrangementer i huset har vi opstillet iPads, hvor kunderne kunne svare på, hvorfra de kender os. Syv-otte ud af ti svarede, at de kendte os, fordi de havde set os fra motorvejen. Vores placering har altså en meget synlig effekt og er samtidig en meget stor del af vores profilering, siger marketingsansvarlig i Starmark, Morten Roth til Midtjyllands Avis.

Også direktør Mikkel Westergaard bekræfter over for Midtjyllands Avis, at beliggenheden langs motorvejen er en klar fordel. Kunder fra bl.a. Nordjylland og Sjælland oplever det som nemt og hurtigt at komme til butikken.

I Silkeborg har vindmøllevirksomheden Envision Energy og Bank Data etableret sig i de nye motorvejsnære erhvervsarealer.