Besøg Jyske Banks nye byggeri ved Silkeborgmotorvejen

Jyske Bank indvier primo maj 2016 et nyt 6.500 etagemeter stort kontorhus i Erhvervskorridoren ved Silkeborgmotorvejen. Få en unik chance for at se huset indefra og høre om visionerne for området.

I Jyske Banks nye kontorhus bliver der bl.a. plads til 300 it-medarbejdere fra Bankdata og et nyt centralkøkken, der skal levere mad til Jyske Banks afdelinger i Nordbyen. Prisen for byggeriet løber op i 110 mio. kr.

Byggeriet sker på den 72.000 m2 store Neckelmann-grund tæt ved Silkeborgmotorvejen. Jyske Bank har store planer for udvikling af området. Der kan bl.a. opføres yderligere to kontorbygninger på hver 6.500 m2. Derudover er der åbnet op for  et kontorhøjhus på 9.500 m2 i 12 etager og yderligere 2 kontorbygninger på fire til seks etager.

Nu har du en eksklusiv mulighed for at besøge Silkeborg nyeste kontorhus og høre mere om de spændende udviklingsplaner for Neckelmann-grunden i Erhvervskorridoren ved Silkeborgmotorvejen.

Guide på turen er afdelingsdirektør Mette Bøgvad fra Jyske Bank og partner og arkitekt Per Laustsen fra Årstiderne Arkitekter.

Tid: Onsdag 20. april kl. 15 - 17

Sted: Stagehøjvej, 8600 Silkeborg

Tilmelding er nødvendig.

Tilmeld dig her