Forslag til lokalplan for Erhvervspark Silkeborg er vedtaget

Erhvervspark Silkeborg er kommet et skridt nærmere virkelighed. Byrådet har godkendt lokalplanforslaget for området, og du kan komme med kommentarer og indsigelser til forslaget frem til 21. maj 2015.

Erhvervspark Silkeborg

Motorvejen giver Silkeborg Kommune en enestående mulighed for at tilbyde virksomheder en placering udover det sædvanlige. Erhvervspark Silkeborg kommer til at ligge på Nørreskov Bakke tæt på motorvejen. Der er tale om et typisk domicil-byggeri på 11.500 kvadratmeter med fleksible lejemål – et såkaldt ”Company-house”. Bag projektet står Laban Arkitekterne og bygherren, I/S Randersvej 6-8.

”Det glæder mig, at virksomhederne kan se potentialet i at bygge langs Silkeborgmotorvejen. At der er allerede erhvervsbyggerier på vej, halvandet år før motorvejen er færdig, styrker forventningerne om, at virksomheder i stort tal vil rykke ind i Erhvervskorridoren i de kommende år,” siger borgmester Steen Vindum.

Byrådet har godkendt lokalplanforslag 13-015 og forslag til kommuneplantillæg 21, som fremlægges i offentlig høring frem til 21. maj 2015. 

Har du bemærkninger til det fremlagte forslag til lokalplan, kan du skrive dem direkte ind via "Din kommentar" på lokalplansiden. Du kan også skrive til teknisk@silkeborg.dk.

Læs hele forslaget til lokalplanen her