Gazeller på Silkeborgmotorvejen

På ét år er antallet af gazellevirksomheder i Silkeborg Kommune steget med 25 procent.

Gazelle

Børsens årlige kåring af årets gazellevirksomheder er netop offentliggjort, og Silkeborg Kommune kommer ud med et flot resultat. Mens antallet af gazeller på landsplan er faldet, er der i Silkeborg Kommune 25  gazellevirksomheder hvilket er en stigning på 25 % siden sidste års måling.

-Det er fantastisk. Det er netop blevet offentliggjort at Danmarks bedste større arbejdsplads i 2015 ligger i Silkeborg, og for kort tid siden kom Silkeborg i top ti i en erhvervsmåling af ejendomsvenligheden. Nu markerer vi os igen. Denne gang med en flot stigning i Børsens gazelle-måling. Det går rigtig godt med erhvervsudviklingen i Silkeborg, og jeg vil gerne sige stort tillykke til alle gazellerne i vores kommune, lyder det fra borgmester Steen Vindum.

15 helt nye gazeller
Ud af de i alt 25 virksomheder, der er blevet kåret som gazellevirksomheder i Silkeborg Kommune, er der 15 helt nye gazeller og 10 gengangere. Blandt gengangerne er bl.a. firmaet Kaastrup Andersen, der med 5 gazellepriser for alvor er en frontløber.

Blandt de nye gazeller er Exo Consult Aps den virksomhed, der har vækstet mest. Exo Consult sælger konsulentbistand inden for informationsteknologi og har haft en vækst på 747 %. Det giver virksomheden en flot 27. plads på Børsens samlede liste over danske gazellevirksomheder.

I alt figurerer 1461 virksomheder på listen, hvor altså 25 Silkeborg-gazeller løber i flok.

Borgmester Steen Vindum holder reception for Silkeborgs gazeller tirsdag 1. marts fra kl. 17 - 18 på Silkeborg Rådhus.

Du kan se en liste over Silkeborg-gazellerne her (PDF)

Yderligere oplysninger:

Borgmester Steen Vindum, Silkeborg Kommune, mobil 26 29 37 32
Udviklingschef Gregers Pilgaard, Silkeborg Kommune, mobil 20 90 13 68