Haarup Maskinfabrik gør klar til ny udvidelse ved motorvejen

Haarup Maskinfabrik der producerer betonblandeanlæg er endnu engang ved at vokse ud af rammerne i erhvervsområdet i Hårup ved Silkeborgmotorvejen.

Wila svejsning

Haarup Maskinfabriks seneste udvidelse var i 2016, hvor der blev lagt 800 kvadratmeter til fabrikken i erhvervsområdet i Hårup ved Silkeborgmotorvejen. Og nu er den gal igen, og virksomheden går med nye udvidelsesplaner, skriver Midtjyllands Avis.

- Vi fortsætter med at investere. Helt præcist hvad og hvor meget, har vi ikke helt på plads endnu. Men der bliver tale om en udvidelse af en pæn størrelse, og jeg håber, at vi kan komme i gang med byggeriet til foråret 2018, siger Hans Christensen, administrerende direktør i Haarup Maskinfabrik, til avisen.

Derudover forventer han at investere et tocifret millionbeløb i forbedringer af produktion.  

Baggrunden er en fyldt ordrebog og forventninger om stigende omsætning i det kommende år.

Erhvervsområdet i Hårup har været i rivende udvikling siden Silkeborgmotorvejen åbnede og køretiden til Aarhus V/E45 blev reduceret til 15 minutter.

Tidligere har Danfoss meddelt at de flytter Danfoss Redan og 85 mand til Hårup, Dacapo Stainless har købt 25.000 kvadratmeter erhvervsjord i området og bygger nye lagerfaciliteter, ABC Pavillioner har købt 50.000 kvadratmeter og Vejdirektoratet har derudover 93.000 kvadratmeter erhvervsjord under salg til en endnu ikke offentliggjort virksomhed.

Læs mere om erhvervsområdet i Hårup/Silkeborg Øst.