Ingen dækningsafgift i Silkeborg Kommune

Hvis du går med tanker om at flytte din virksomhed til et af de nye spændende erhvervsområder langs Silkeborgmotorvejen, kan du nu tilføje endnu et punkt til JA-siden. Silkeborg Kommune afskaffer dækningsafgiften 1. januar 2015

Silkeborgmotorvejen - Visualisering af Erhvervskorridoren
Byrådet har besluttet at afskaffe dækningsafgiften 1. januar 2015. Det betyder, at din virksomhed ikke længere har en merudgift ved at være bosat i Silkeborg Kommune.

”I Silkeborg arbejder vi benhårdt på at gøre det endnu mere attraktivt for virksomheder at bosætte sig i vores kommune. Den nye Silkeborgmotorvej byder på mange attraktive erhvervsgrunde, og med den afskaffede dækningsafgift bejler vi endnu stærkere til virksomheder, der går med flyttetanker,” siger borgmester Steen Vindum.

Og det er ikke kun den afskaffede dækningsafgift, der gør Silkeborg Kommune attraktiv for virksomheder. Kommunen har udarbejdet en ambitiøs erhvervsstrategi - ”Sådan udvikler vi os” - som skal være med til at styrke rammerne for Silkeborg Kommunes erhvervsliv. Samtidig fungerer kommunens erhvervstaskforce som én indgang til hurtig og professionel sparring og hjælp til både nye og etablerede virksomheder.

Som virksomhed i Silkeborg kan du hurtigt blive en del af erhvervSilkeborg, som er Danmarks største erhvervsnetværk med over 1000 medlemmer og mange virksomheder i vækst. I 2013 blev Silkeborg kåret til Østjyllands bedste vækstkommune, og for nylig tog kommunen et stort spring opad i DI’s undersøgelse af det lokale erhvervsklima.

En motorvej med mange fordele


Silkeborg Kommune tilbyder med den nye Silkeborgmotorvej mange attraktive og ideelle erhvervsgrunde, som gør det let for dine kunder, medarbejdere, leverandører og andre samarbejdspartnere at komme til og fra din virksomhed.

Den gode infrastruktur til og fra Silkeborg sikrer også din virksomhed adgang til ca. 700.000 velkvalificerede medarbejdere inden for en times kørsel. Som noget unikt har du i Erhvervskorridoren mulighed for at placere virksomhedens facade 6,5 meter fra motorvejen. Med 30.000 bilister, der suser på motorvejen hver dag, er din virksomhed dermed sikret en stærk profilering.

Fire attraktive erhvervsområder


De fire attraktive erhvervsområder ligger i Funder (Silkeborg V), Høje Kejlstrup (Silkeborg N), Erhvervskorridoren og Hårup (Silkeborg Ø). Hvilket område, der er mest attraktivt for din virksomhed, kan du finde ud af her.

Servicepakke


Når du køber erhvervsjord langs Silkeborgmotorvejen af Silkeborg Kommune får du:
1) Én fast kontaktperson
2) Byggetilladelse indenfor tyve dage
3) Gratis indledende møde med privat rådgiver
4) Gratis visualisering af dit projekts udsigt og synlighed fra Silkeborgmotorvejen
5) Et års gratis medlemskab af erhvervSilkeborg Business
6) Hjælp via spændende referenceprojekter
7) Tilbud om dialog med andre virksomheder i området