Kom til åben byggeplads i Silkeborg

Den 19. juni åbner Vejdirektoratet byggepladshegnet til motorvejsbyggeriet gennem Silkeborg.

Motorvejstur

Normalt er der slet ingen adgang til byggepladserne ved motorvejsbyggeriet. Men torsdag d. 19. juni 2014 kl. 16-19 må du godt.

Vejdirektoratet åbner nemlig byggepladshegnet og inviterer alle interesserede indenfor på den én kilometer lange motorvejsstrækning mellem Gødvad Bakke og Dyrehaven.

Her bliver der mulighed for at sparke dæk på en dumper, klappe en gravko eller røre ved en spunsvæg, og man kan gå en tur i motorvejslinjen, læse om byggeriet på de mange informationsplancher og få en snak med Vejdirektoratets medarbejdere og repræsentanter fra entreprenørfirmaerne Aarsleff og Arkil.

Der er mulighed for parkering på cirkuspladsen ved Dyrehaven, ved Nørreskov Bakke samt ved Jysk Arena på Ansvej og for cykelparkering ved Vejdirektoratets tilsynskontor på Nørreskov Bakke. Adgang til byggepladsen kan ske fra cirkuspladsen ved Dyrehaven og ved Nørreskov Bakke.

Desværre egner byggepladsen sig ikke til meget dårligt gående eller kørsel med kørestol.

I forbindelse med arrangementet holder motorvejsprojektets informationscenter på Nørreskov Bakke 2A åbent og vil være bemandet helt frem til kl. 19. Til gengæld vil der ikke være lørdagsåbent i informationscenteret som eller planlagt lørdag d. 7. juni. Førstkommende lørdag med åbent informationscenter bliver derfor d. 5. juli 2014 kl. 11-14.

Læs mere på Vejdirektoratets hjemmeside