Medarbejdere kommer let til Erhvervskorridoren

Det bliver let for medarbejdere at komme til Erhvervskorridoren. Både hvis man kører i egen bil eller er med kollektiv transport.

Billede af bus, som holder på Godthåbsvej

Man siger ofte at medarbejderne er en virksomheds vigtigste ressource. For medarbejdere i virksomheder i Erhvervskorridoren ved Silkeborgmotorvejen er det let at komme frem. Både hvis man kører i egen bil, og hvis man er med kollektiv transport.

Det nye erhvervsområde har hele 2 til- og frakørselsanlæg indenfor 2 km til Silkeborgmotorvejen. Mod øst kan man køre fra og på mod Aarhus, og mod vest er der til- og frakørselsmuligheder ved Høje Kejlstrup.

Derudover er den kollektive trafikbetjening af området helt i top. Der er busbetjening af erhvervsområdet både på Nørreskov Bakke og Kejlstrupvej. Der er ca. 1,2 km mellem disse veje så nærmeste stoppested for medarbejdere i erhvervsområdet er altid indenfor 600 meter.

På Nørreskov Bakke kører bybuslinje 9 og 11 med 20-minutters drift (3 gange i timen mod Silkeborg centrum og banegården og 3 gange i timen fra centrum. Herudover betjener rute 73 og 313 stoppestederne ca. 1 gang i timen i begge retninger.

På Kejlstrupvej kører bybuslinje 8 og 12 med i ½-time drift.

I forbindelse med vejudlægget til den nye Lillehøjvej, der bliver den fremtidige centrale vej gennem erhvervsområdet, er der indregnet areal og placering af buslommer, da Silkeborg Kommune forventer, at der på sigt vil blive behov for at yderligere busbetjening af Erhvervskorridoren.

Tilpasning af  vil ske i takt med udbygningen af området og dermed behovet for busbetjening.

Læs mere om dine muligheder i Erhvervskorridoren