Nu starter stort erhvervsbyggeri ved Silkeborgmotorvejen

Erhvervspark Silkeborg, som bl.a. får den kinesiske vindmøllegigant Envision Energy som lejer, skal efter planen stå klar i slutningen af 2017.

I november 2016 blev det første spadestik taget til Erhvervspark Silkeborg på "hjørnet" af Silkeborgmotorvejen og Nørreskov Bakke.

I følge Laban Arkitekter A/S er planen, at det seks etager høje kontorhus på i alt 2550 kvadratmeter skal stå færdig i slutningen af 2017. Lejeren af huset er den kinesiske vindmøllevirksomhed Envision Energy der får deres globale udviklingskontor i Silkeborg.

Flere huse på vej

På længere sigt, er det planen at opføre yderligere et til tre tilsvarende kontorhuse i Erhvervspark Silkeborg. I følge Laban Arkitekterne A/S, er der rigtig gode udsigter til at den plan realiseres. - Vi forventer helt sikkert, at få lejere nok til, at hus nummer to realiseres inden for en overskuelig fremtid. Interessen er stor, og vi er i gang med drøftelser med kommende lejere siger Christian Isager, medindehaver i Laban Arkitekterne A/S til Midtjyllands Avis. 

KPC står for byggeriet af Erhvervspark Silkeborg.

Se borgmester Steen Vindum og Arkitekt Henrik Kamp Ditlev fortælle om byggeriet  

Læs mere om Silkeborgs nye erhvervsområde "Erhvervskorridoren" ved Silkeborgmotorvejen.