Omkørsel ved Resenbrokrydset fra 8. - 18. maj

Ombygning af Resenbrokrydset er snart på plads. Men fra den 8. til den 18. maj vil der være omkørsel og ændrede ruter for biler, cyklister og fodgængere i og omkring Resenbrokrydset, da Skærbækvej bliver spærret i perioden.

motorvejsbyggeri

Når arbejdet er færdigt den 18. maj, bliver der ikke flyttet mere på vejsystemerne i området ved Resenbrokrydset frem til at hele motorvejen åbner. Det fortæller projektchef Carsten Sandgaard fra Vejdirektoratet. 

”Det har været en stor opgave for os og vores entreprenør, og vi har trukket store veksler på folks tålmodighed, men nu er der lys for enden af tunnelen,” siger han.

Arbejdet ved Resenbrokrydset kan deles op i tre overordnede dele:

1. Den 18. maj er Vejdirektoratet færdig med Skærbækvej og det nye Resenbrokryds, så trafikken kan komme tilbage i det gamle ringvejsforløb.

2. Århusvej, Linåvej og Østre Ringvej skal bygges frem til sommer - blandt andet mangler de sidste asfaltarbejder.

3. Motorvejen inkl. ramper ved tilslutningsanlægget ved Resenbrokrydset skal bygges færdig og forbindes med de dele af motorvejen, der kommer fra Gudenåbroen fra nord og fra Nordskovsbroen i syd. Den del af arbejdet er først afsluttet med hele motorvejens færdiggørelse i 2016.

Omkørsel fra 8. - 18. maj 2015 ved Resenbrokrydset

Du kan se omkørselsskort og de ændrede ruter for bilister, cyklister og gående på Vejdirektoratets hjemmeside.