Over 6.000 vil løbe på Silkeborgmotorvejen

Der er 6.180 tilmeldte til motionsløbet på motorvejen mellem Låsby og Silkeborg lørdag 18. oktober. Silkeborg Kommune er sponsor for løbet, og vil bruge begivenheden til at reklamere for Silkeborg som bosætningskommune.

Silkeborg Kalder Kampagne

Mere end 6.000 mennesker har valgt at bruge den sidste lørdag i efterårsferien til at løbe på den nye Silkeborgmotorvej mellem Låsby og Silkeborg inden den åbner for biltrafik senere på året.

 

Der bliver plads til både vandresko, løbesko, rulleskøjter, rulleski, racerunners og håndcykel på det nye stykke motorvej ved Silkeborg. Motionister får en enestående chance for at benytte de cirka 11 kilometer ny asfalt på den netop anlagte motorvej over de mange broer øst for Silkeborg mellem Hårup og Låsby lørdag 18. oktober ved et kæmpe motionsarrangement.

Der bliver:

  • Walk og racerunners på 5 km
  • Løb på 5 km, 10 km og halvmaraton
  • Rulleskøjteløb på 10 km og halvmaraton
  • Rulleski på 10 km og halvmaraton
  • Håndcykel på halvmaraton

Alle ruter starter i Låsby og bevæger sig af Silkeborgmotorvejen vestpå mod Silkeborg, inden de vender retur til Låsby og målstregen.

Motionsarrangementet er bl.a. sponsoreret af Silkeborg Kommune, som også vil være tilstede på dagen med bosætningskampagnen "Silkeborg Kalder" der skal få endnu flere til at flytte til Silkeborg.