Plads til Vækst 2018 sætter lup på Silkeborgs udvikling

Silkeborg Kommune har et klart vækstmål. På konferencen Plads til Vækst 2018 stiller vi skarpt på, hvordan vi skaber de fysiske rammer og muligheder der er nødvendige for, at virksomheder i Silkeborg Kommune kan vokse og udvikle sig.

Silkeborgmotorvejen

Skal du med til Plads til Vækst 2018, hvor vi stiller skarpt på hvordan vi sammen skaber de fysiske rammer og muligheder er nødvendige for, at virksomheder i Sil­keborg Kommune kan vokse og udvikle sig?  

Tid & sted:
Tirsdag 6. marts 2018 kl. 15.30 - 18.30.
Jysk Park, Ansvej 108, 8600 Silkeborg

Program for mødet:

Kl. 15.30: Ankomst & Registrering

Kl. 16.00: Velkomst
Velkomst ved dagens moderator chefredaktør Hans Krabbe fra Midtjyllands Avis.

Kl. 16.05: Plads til vækst i Silkeborg Kommune
Borgmester Steen Vindum giver et overblik over større infrastrukturprojekter samt erhvervs- og byudviklingen i Silkeborg Kommune.

Kl. 16.15: Erhvervskorridoren ved Silkeborgmotorvejen - hvordan udvikler vi den næste etape?
Udviklingen af Erhvervskorridoren er kommet godt i gang med bl.a. Jyske Banks byggeri til Bank Data, nyt byggeri til College360 og nyt hovedkontor til Envision Energy og flere projekter er lige på trapperne. Ny starter udviklingen af den næste etape som er de mest motorvejsnære og attraktive arealer. Plan og Byggechef Trine Skammelsen fra Silkeborg Kommune præsenterer planerne.

Kl. 16.30: Hvad efterspørger virksomhederne?
Carsten Gørtz Petersen fra Sadolin Albæk giver Erhvervskorridoren et markedstjek. Hvad er rammebetingelser i Erhvervskorridoren? Hvordan ser markedsforholdene ud i Silkeborg i dag når det gælder efterspørgsel, markedsleje mm. Hvilke lokaliseringskrav og lejepræferencer har virksomhederne generelt og hvordan sikrer vi, planerne for erhvervsudvikling langs motorvejen er realiserbare?

Kl. 16.45 Søtorvet – Ny bydel på vej
Direktør Peter Olsson fortæller om Søtorvet som bliver det største byomdannelses- og boligprojekt i Silkeborg siden omdannelse af Papirfabrikken. Peter vil også fortælle om for hvorfor Silkeborg er blevet attraktiv at investerer i for pensionsselskaber som AP Pension.

Kl. 17.05: Danfoss investerer ved Silkeborgmotorvejen
Divisionel President Torben Pedersen fra Danfoss vil give et indblik i Danfoss’ fremtidige udvikling, herunder løfte sløret for Danfoss udviklings- og byggeplaner i Hårup, og hvilke strategiske overvejelser der lå bag beslutningen om at flytte næsten 200 nye arbejdspladser til Hårup over de kommende år.

Kl. 17.35: Hvordan fortsætter vi Silkeborgs positive udvikling?
Spørgsmål og debat med et panel bestående af dagens talere: Steen Vindum, Peter Olsson, Trine Skammelsen, Carsten Gørtz Petersen, Torben Pedersen samt formand Plan- og Vejudvalget Hans Okholm.

Kl. 18.00: Afrunding
Borgmester Steen Vindum og moderator Hans Krabbe runder dagen af og opsummere dagens vigtigste konklusioner.

Kl. 18.05: Netværk & en let anretning

Tilmelding:
Arrangementet er gratis, men der er et begrænset antal pladser og tilmelding på dette link er nødvendigt senest torsdag 1. marts 2018.