Præsentation af Silkeborg Kommunes nye erhvervsstrategi

I Silkeborg vil vi vækst, og vi arbejder hårdt på at skabe rammerne for en positiv udvikling i vores kommune hver dag.

saadan udvikler vi os

Men det kan blive endnu bedre at drive virksomhed i Silkeborg Kommune. Derfor har vi sammen med mere end 100 virksomheder udarbejdet en ny erhvervsstrategi. En simpel og dynamisk strategi, der skal sætte retning og fart på de næste fire års erhvervsudvikling.

Vores mål for de næste fire år er at gøre det endnu bedre at drive virksomhed i Silkeborg-området. Byrådet ønsker at styrke samarbejdet med virksomhederne i Silkeborg Kommune. Derfor har vi inviteret områdets virksomheder til at komme med input og idéer til udarbejdelsen af en ny erhvervsstrategi, som vi præsenterer den 24. juni 2014. Mere end 100 virksomheder har bidraget. Tak for det! 

Erhvervsstrategien 2014-2018 er dynamisk og fuld af muligheder, som vi kan realisere i fællesskab. Vi har en fælles interesse i at skabe endnu mere vækst og udvikling i Silkeborg, så støt op om netværk og projekter og brug løs af de muligheder, vi giver dig. Vi laver årlige erhvervshandleplaner med konkrete handlinger, projekter og initiativer der realiserer strategien.

Strategien forpligter os her på rådhuset til at se muligheder og finde løsninger. Hold os op på det! Og vær med når vi præsenterer strategien 24. juni 2014.

Tid: 24. juni 2014 kl. 16.

Sted: Jysk Musikteater, Papirfabrikken 80, 8600 Silkeborg.

Tilmelding: Tilmeld dig via link i invitationen (PDF)