Vi bygger om på Silkeborgmotorvejen.dk

Silkeborgmotorvejen er åbnet. Derfor vil websitet Silkeborgmotorvejen.dk fremover have endnu større fokus på at få udnyttet de nye erhvervs- og udviklingsmuligheder langs motorvejen.

Erhvervskorridoren by night

Silkeborgmotorvejen åbnede i efteråret 2016. Derfor er der ikke længere behov for at informere om byggeriet af motorvejen, trafikomlægninger mm. Der er derimod endnu større behov for at informere om de nye erhvervs- og udviklingsmuligheder der opstår langs motorvejen. 

Websitet silkeborgmotorvejen.dk vil derfor i løbet af de næste måneder få et endnu større fokus på motorvejens muligheder. Målgruppen for websitet vil derfor fremover primært være virksomheder, investorer og udviklere med interesse for udviklingsmulighederne i Silkeborg langs Silkeborgmotorvejen.

Det delvis ændrede fokus vil betyde, at der kan være perioder hvor websitet ikke er helt ajourført eller "roder". Vi håber du bærer over med dette.

Der vil selvfølgelig fortsat komme en løbende opdatering af nyheder om udviklingen af motorvejen på websitet og direkte i mailbakken for dem der har tilmeldt sig vores nyhedsservice.

Du til og afmelder dig vores nyhedsservice her